Fraktinformasjon, retur og bytte

Fraktkostnader:
Gratis frakt ved kjøp over 1500 kr uansett vekt og størrelse. Kjøp under 1500 kr har vi satt ned prisen på fast frakt til kun 130,- uansett vekt og størrelse.

Leveringsmetoder:
Leveringstid til ditt lokale hentested etter du har lagt inn din ordre er 1-3 dager.                                                          Vi sender pakken din innen 24 – 48 timer.
Du har også mulighet å velge å få pakken din levert hjem på døren med Bring.

Vi bruker posten til å levere pakkene våre, dette er den sikreste og raskeste leverandøren i Norge med flest utleveringsteder.
Vi bruker posten sin klimanøytrale servicepakke.

Retur og bytte, vi har 30 dagers åpent kjøp i henhold til kjøpsloven:
Skulle du ønske å bytte eller returnere ditt kjøp har vi fri retur og bytte ordning. Du vil da motta en sendingslapp på mail, som du kan bruke til å gratis returnere eller bytte dine varer. Viktig at produktet er uåpnet og forseglet.

Pakkesporing:
Når pakken sendes fra Precisionsports.no får du en mail med pakkesporingsnummer, du kan følge pakkens fremdrift på www.posten.no.
Du vil også motta sms med sporingsnummer og hentekode som du viser på utleveringsstedet for å hente din pakke.
Tips: Last ned postens sporingsapp.

Uavhentet pakke:
Bestiller du og ikke henter pakken på postkontoret innen hentefristen på 14 dager, returneres pakken til oss. Vi vil da sende ut en faktura på 250 kr i gebyr for uavhentet pakke. Dette gebyret består av porto frem, returporto samt administrasjonskostnader i forbindelse med dette. Skulle du av ulike årsaker ikke kunne hente pakken, må du gi beskjed til oss slik vi kan søke om at pakken kan ligge lenger på postkontoret. For å unngå dette gebyret må man aktivt ha informert om at man ikke har mulighet til å hente pakken eller ønsker å avbryte ordren. Å forholde seg passiv å la pakken gå i retur vil utløse gebyr på 250 kr for å dekke våre kostnader.

Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren. En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Ordrebekreftelse

Når selgeren har mottatt kjøperens bestilling, skal selgeren uten ugrunnet opphold bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til kjøperen. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig.

 

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert. Bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen levert.

 

Henvendelser

Vi plikter å besvare henvendelser til kundeservice innen 72 timer.

 

 

Feil eller mangler:
Ved feil eller mangler ta kontakt med oss på telefon: 91 34 22 90 eller post@precisionsports.no eller charlie@ precisionsports.no

 

 

DanishEnglishNorwegianSwedish