Official Distributor For Protan and Steelfit in The Scandinavia

Om Precision Sports Nordic AS

Hvem er vi?

Precision Sports er et Sports Fitness Life Style-konsept, som er til for å gi deg det beste av produkter og tilbehør innen sportsfitness og kroppsbygging. Vi tilbyr også supplerende tjenester som personlig trening (PT), kostholdsveiledning, online veiledning, coaching for kroppsbygging og fitness med mer. Vårt mål er å gi deg den hjelpen og de produkter og tjenester du behøver, for at du også skal nå dine mål.

Precision Sports Norway tilbyr også et komplett utvalg av produkter for selvbruning. Dette inkluderer blant annet spray-tan, selvbruningskremer, profesjonelt selvbruningsutstyr – samt utstyr for deg som ønsker å starte opp egen virksomhet og spray-tan-tjenester.


Om nettbutikken vår

C. C. Abboh NINOB CO. er den offisielle distributøren for Performance Brands INC. USA, i Norden – og har enerett på distibusjonen i Norge og Sverige. Precision Sports Norway er et datterselskap av C.C. Abboh NINOB CO. 

Vår nettbutikk er helt trygg å bruke, og alle våre produkter er godkjent av Mattilsynet, og selvfølgelig fri for ulovlige midler. Produktene er også klinisk testet. Vårt sortiment er rettet mot et vidt spekter av brukere. Både for deg som trener litt nå og da, og for deg som jobber profesjonelt med kroppsbygging og fitness. 

Vi kan garantere deg at våre produkter leverer den kvaliteten, som er beskrevet i varebeskrivelsen og på vår nettside. Produktene er av den beste kvalitet!

Vår leverandør, Performance Brands Inc. (PBI), er et amerikansk selskap – kjent for å produsere det beste innen hårprodukter, selvbruning og hudpleie – siden 1987.

De har nylig lansert den grensesprengende, og særdeles innovative, produktserien SteelFit®. 

PBIs ProTan®, er den offisielle sponsoren av Mr. Olympia, og Arnold Classics er førstevalget til utøvere over hele verden. ProTan er verdens ledende innen selvbruning, og vi i Precision Sports Nordcis er stolte av å være PBIs offisielle samarbeidspartner i Norden.

 

Vi vil gjerne få invitere deg til å følge oss på sosiale medier, og håper at du vil dele dine erfaringer og opplevelser med oss. Dette kan du gjøre via e-post, Facebook eller Instagram. La oss få vite hvordan vi kan hjelpe deg for at du enklere skal nå dine mål og få den livsstilen du vil ha! 

en_USEnglish