Official Distributor For Protan and Steelfit in The Scandinavia

TJENESTER

Kroppsbygging og fitness

Vår grunnlegger Charlie Chirah Abboh, er en svært erfaren profesjonell kroppsbygger. Hans meritter inkluderer blant annet 4 ganger Mr. Universe, verdensmester, Europa mester, Skandinavisk mester, Norgesmester, Norges beste profesjonelle kroppsbygger i hele perioden 2008-2014. Charlie har også lang erfaring fra andre idretter som friidrett, kampsport - karate og boksing.

Han har over 35 års erfaring fra kroppsbygging- og fitnessindustrien, og er en ettertraktet personlig trener. Hans lange erfaring gjør ham til et kjent navn innen industrien og media, både i Norge, Norden og Europa.

Charlie er også akademiker. Han studerte statsvitenskap ved Universitetet i Oslo Norge. Han er cand.polit i statsvitenskap og var tidligere Studentstipendiat og Vitenskpeligassistent ved Den Norsk Utenrikspolitisk Institutt (NUPI). Charlie var også tidligere førstekonsulent) ved Det norske utdannings- og forskningsdepartementet (UFD).

Han var også en tidligere studentpolitisk aktivist - en tidligere president for utenlandske studenter ved Universitetet i Oslo samt en tidligere medlem av Studentparlament i Oslo (Studentinget) og medlem av Kommisjonen for utenlandske studenter i Europa. 

 

Vi tilbyr følgende tjenester

  • Personlig Trening - Vi tilbyr treningsveiledning, en til en, eller for grupper opp til 4 deltakere.
  • Ernæringsrådgivning - Vi tilbyr konsulenttjenester for å hjelpe deg med å nå dine spesifikke ernæringsbehov og mål.
  • Online coaching / Nettbasert veiledning
  • Kroppsbygging og Fitness Livsstilscoaching - Her tilbyr vi deg et komplett utvalg av tjenester fra personlig trening, diett / ernæring og kosttilskuddsprogrammer. Vi bidrar til at du kan skape og opprettholde en sunn livsstil, som gir deg de resultatene du ønsker.
  • Utvikling av skreddersydde treningsprogram - Vi hjelper deg med oppsett av et komplett treningsprogram, fullstendig tilpasset deg og dine ønsker og mål.
  • Construction and sale of diet programs – Clients can purchase custom made diet programs tailored  to their particular needs.
  • Construction and sale of supplement programs – Here clients can purchase supplement programs  that is compatible with their training needs and level of development.

These services will take off in August 2021 and will be run through our upcoming website Precision Sports Fitness that will be announced here later.

 

Ønsker du å tilby SprayTan?

Har du ønsker om å starte opp din egen salong med SprayTan? Eller har du kanskje allerede en skjønnhets- eller frisørsalong, med plass for flere tjenester? Da kan vi i så fall hjelpe deg i gang! Vi representerer verdens ledende merke for selvbruning, ProTan®, og jobber med utvidelse av vår virksomhet. Vi har alt du behøver for å starte opp – ProTan HVLP Spray Tanning-system, Spray Tanning telter og alt tilbehør som kreves. I tillegg tilbyr vi opplæring i SprayTan, både for bedrifter og privatpersoner.

Sertifiserte tilbydere av SprayTan, vil bli rekruttert til å bli med i et team som reiser rundt i de nordiske landene (samt det øvrige Europa), for å tilby spraytanning i forbindelse med konkurranser innen kroppsbygging og fitness. Uansett om du er en privatperson, eller om du representerer en bedrift, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via skjemaet nedenfor. Partnersalonger vil etter hvert bli listet på denne siden.

Ta kontakt for å høre mer om hva vi kan gjøre for deg!