Official Distributor For Protan and Steelfit in The Scandinavia

SteelFit

Om SteelFit®

Steelfit-produktporteføljen er en serie av høykvalitets, banebrytende og svært innovative supplementsserier fra produsentene av Pro Tan®. Pro Tan® har eksistert i treningsbransjen i over 30 år. SteelFit ble grunnlagt av Stacy og Rob Kaufman, og denne far og sønn-duoen jobber hver dag sammen, for kontinuerlig å utvikle og forbedre SteelFit®-serien.

Stacy og Rob, og resten av sdet fantastiske SteelFit®-teamet, har et enormt engasjement rundt produktene de utvikler og legger stor vekt på ingredienser av høy kvalitet og produktenes effektivitet.

SteelFit® produserer rett og slett markedets mest effektive  produkter. De er utviklet for å oppnå optimale resultater, både på og utenfor scenen – og retter seg mot alle som er interessert i helse og velvære –  fra profesjonelle fitnessutøvere til de som trener litt innimellom.

Alle SteelFits produkter er klinisk testet, og ingrediensene er patentert og valuert av et forskerteam. Produktene blir også nøye analysert av SteelFits eget interne kontrollteam. Dette foregår i samarbeid med et sertifisert legeteam hos VPR Sciences. Dette sikrer kvalitet, sikkerhet og best effekt! 

SteelFit®-produktene produseres i et topp moderne anlegg i Sør-Florida. Fabrikken er NSF-cGMP-godkjent og bruker de mest moderne teknikker for måling, blanding – samt kvalitetskontroll. Alt dette for å kunne produsere de beste produktene for markedet vårt.

Uansett om du bruker produktene enkeltvis eller sammen med hverandre – garanterer vi at SteelFit-produktene vil hjelpe deg til å nå dine treningsmål.

SteelFits HIIT-kombinasjon

Hvorfor SteelFit?

Enkelt og enkelt, det finnes altfor mange kosttilskudd på markedet, som enten er av dårlig kvalitet, dårlig dosert, ineffektive eller farlige.

Produsentene av SteelFit-serien jobber etter mottoet Health is Wealth, og legger mye vekt på å gi sine kunder mest mulig effektive produkter.

SteelFit® kutter ingen hjørner og tror ene og alene på å bruke ingredienser av best mulig kvalitet. De legger vekt på å fremstå som transparente, og du alle produkter er patentert og kvalitetssikret.

SteelFit sitt motto er enkelt: Vi vil aldri produsert et produkt som vi ikke personlig ville ha brukt eller gitt til venner og familie.


Produkt-kombinasjoner
En av de unike egenskapene ved SteelFit-produktene, er muligheten man har til å kombinere produkter, for ytterligere å forbedre effekten. Ingen andre produktserier kan matche disse kombinasjonene. Produktene fungerer godt individuelt, men kan altså kombineres for å gi enda bedre effekt!

SteelFit® Bestselgere
en_USEnglish
Secured by Xpea Media Security