Official Distributor For Protan and Steelfit in The Scandinavia

PRO-TAN

Ikke gå på scenen uten

Pro Tan ® har helt siden 1987, vært et av de mest populære produktene innen kategorien selvbruning. Dette er det flere grunner til. Pro Tan ® er det foretrukne merket for NPC, og den offisielle sponsoren til Mr. Olympia de siste tretten årene. 

Når du ønsker deg den beste fargen for din sceneopptreden – “Go with the Pros!”

Litt om Pro Tan ®

I over 30 år, har Pro Tan ® vært det mest solgte produktet i verden. Dette produktet gir den mest naturlige solfargen, og benyttes av kroppsbyggere, treningsutøvere  og bikinimodeller over hele verden. Tilliten som alle brukere viser til Pro Tan ®, gjør det mulig for Pro Tan ® å fortsette veksten og suksessen.

Originalt lansert i 1985, sammen med Original Muscle Up®  Professional Posing Oil  for menn og kvinner, samt noen få hudpleieprodukter for kroppsbyggere. Alt endret seg i 1987, med lanseringen av Pro Tan® Instant Competition Color. Siden den gang, har Pro Tan®  vært brukt i over 10.000 show og konkurranser, og dermed blitt det foretrukne valget for NPC.

Hver eneste Pro Tan® -formel, er et levende og stadig voksende bevis på Pro Tans filosofi: Å jobbe med atletiske kropper i sin beste tilstand, å behandle huden som et mykt lerret, å tone og brune huden for å reflektere individet og avsløre deres sanne definisjon uten kompromiss.

For å realisere denne filosofien, bruker Pro Tan® alltid det siste og nyeste innen hudpleieindustrien og bruningsteknologi. Dette er nødvendig, for å kunne skape den perfekte hudtone og solfarge.

Vi som distributører, samt Pro Tan®, ønsker å takke alle kunder – for at vi fortsatt kan tilby kvalitetsprodukter som dette – som igjen sørger for de beste resultater for brukerne. 

Pro Tan® Bestselgere
en_USEnglish
Secured by Xpea Media Security